Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen

WVH gevelprojecten streeft een bedrijfscultuur na die is gebaseerd op een gezonde balans tussen mens, milieu en ondernemen. Deze balans wordt gehandhaafd door de constante ontwikkeling van kennis en persoonlijke groei van onze medewerkers en innovatie binnen ons werkgebied.

Wij werken binnen een prettige open omgeving waar rekening is gehouden met ruimte voor zowel concentratie als ontspanning. Nauw contact met collega's om van elkaar te leren en elkaar te ondersteunen. Een platte organisatie waarbij een sfeer heerst die openheid en duidelijkheid biedt in alle lagen.


Veiligheid, gezondheid staan hoog in het vaandel van WVH gevelprojecten. Er wordt veel aandacht besteed aan het welzijn en comfort van onze medewerkers op de bouwplaats en kantoor. 

Het milieuaspect is voor onze branche een belangrijk onderdeel van duurzaam ondernemen. WVH Gevelprojecten is FSC® gecertificeerd en maakt gebruik van duurzame en recyclebare materialen. Efficiëntie in productie en vervoer en gebruik maken van lokale leveranciers zijn enkele voorbeelden hoe wij onze verantwoordelijkheid nemen op dit gebied.

WVH Gevelprojecten investeert continue in haar werknemers en onderneming waarbij met een innovatieve gedachte wordt ingespeeld op de kansen die de markt biedt.

kernwaarden

In alles wat WVH doet, zijn onze kernwaarden te herkennen.
Deze zitten verankerd in het DNA van al onze medewerkers. Het zijn de fundamenten waaraan iedereen binnen onze organisatie zicht vasthoudt.