Over WVH

Over WVH

WVH Gevelprojecten is de medespeler aan wie u de zorg en verantwoordelijkheid voor de gevel volledig kunt toevertrouwen: een hoogwaardige gevelbouwer, met zeer veel deskundigheid, ervaring en inzicht in mogelijkheden. Voor architecten en aannemers is WVH Gevelprojecten de partner in geveltechniek. Met betrokken deskundigen die meedenken, die rekening houden met kwaliteitseisen en veiligheidsnormen en samenwerken met het volledige bouwteam.

Een gevel is meer dan een schil om een gebouw. Een gevel geeft een gebouw bescherming, isolatie én uitstraling. Geveltechniek is dan ook een vak apart. Voor uw bouwprojecten zoekt u daarvoor natuurlijk een professionele partner. WVH Gevelprojecten is de medespeler aan wie u de zorg en verantwoordelijkheid voor de gevel volledig kunt toevertrouwen: een hoogwaardige gevelbouwer, met zeer veel deskundigheid, ervaring en inzicht in mogelijkheden.

Bij WVH Gevelprojecten vindt u ervaren specialisten die met u meedenken. Deskundigen die altijd rekening houden met de geldende kwaliteitseisen en bouw- en milieunormen. Professionals die graag met vernieuwende ideeën komen. Onze kennis van zaken en onze voortdurende zoektocht naar nieuwe mogelijkheden en toepassingen resulteren in verrassende, efficiënte en kostenbesparende geveloplossingen.


Duurzaam ondernemen
WVH gevelprojecten streeft een bedrijfscultuur na die is gebaseerd op een gezonde balans tussen mens, milieu en ondernemen. Deze balans wordt gehandhaafd door de constante ontwikkeling van kennis en persoonlijke groei van onze medewerkers en innovatie binnen ons werkgebied.

Lees meer over duurzaam ondernemen

Werkwijze
Een gevel begint bij het ontwerp. Met onze ruime ervaring in verschillende materialen en toepassingen bieden wij advies om een vergevorderd of schets ontwerp samen met onze opdrachtgever te vertalen naar een pasklare en projectspecifieke oplossing. Wij maken hierbij gebruik van 3d schetsen, modellen en mock-ups om onze oplossing te visualiseren. 

Lees meer over onze werkwijze

kernwaarden

In alles wat WVH doet, zijn onze kernwaarden te herkennen.
Deze zitten verankerd in het DNA van al onze medewerkers. Het zijn de fundamenten waaraan iedereen binnen onze organisatie zicht vasthoudt.