Werkwijze

Werkwijze

van ontwerp tot oplevering

 | WVH Gevelprojecten
1

Ontwerp

Een gevel begint bij het ontwerp. Met onze ruime ervaring in verschillende materialen en toepassingen bieden wij advies om een vergevorderd of schets ontwerp samen met onze opdrachtgever te vertalen naar een pasklare en projectspecifieke oplossing. Wij maken hierbij gebruik van 3d schetsen, modellen en mock-ups om onze oplossing te visualiseren. Omdat wij niet zijn gebonden aan systemen of merken kunnen wij gebruik maken van een breed scala aan mogelijkheden waarbij voor ons kwaliteit voorop staat.

 | WVH Gevelprojecten
2

Value engineering

Niet alleen het uiterlijk wordt samen met onze klanten besproken. Wanneer duidelijk is wat de esthetische wens is kunnen we verder gaan met het uitwerken van het systeem. Hierbij wordt rekening gehouden met de geldende eisen op het gebied van bouwfysica, statica en veiligheid. De complete buitenschil wordt hierbij onderhanden genomen. Uiteindelijk worden de kosten inzichtelijk gemaakt en rekening houdend met het budget al dan niet aanpassingen gedaan. Helder en transparant zijn daar staan wij voor.

 | WVH Gevelprojecten
3

Project engineering

Voor al onze projecten geldt dat ze door onze engineers met de grootste zorg en precisie worden uitgewerkt. Hierbij bestaat ook de mogelijkheid om in 3D of volgens het BIM principe uit te werken. Detaillering kan in verschillende LOD niveau’s tot as-build indien noodzakelijk. 

 | WVH Gevelprojecten
4

Productie

Veel producten en systemen die wij toepassen worden in eigen productie vervaardigd. Dit biedt ons de mogelijkheid om snel te schakelen en flexibel te werk te gaan. Kwaliteitscontrole en beheersing van logistieke stroom gebeurd binnen het projectteam zodat de lijnen kort blijven.

 | WVH Gevelprojecten
5

Uitvoering

Onze kwaliteitsstandaard is van hoog niveau. Daarom werken wij met onze eigen mensen in uitvoering. Ons personeel beschikt over het modernste materieel om tot een hoogwaardig eindresultaat te kunnen komen. Veiligheid en welzijn is hierbij van groot belang. WVH Gevelprojecten en al onze monteurs beschikken over een VCA certificaat en worden regelmatig bijgeschoold.

 | WVH Gevelprojecten
6

Oplevering en nazorg

Een project stopt voor ons niet bij de laatste werkzaamheden op de bouw. Het is voor ons erg belangrijk om onze relaties tevreden te houden en een eventuele toekomstige samenwerking te waarborgen. Wij bieden daarin de benodigde ondersteuning met betrekking tot garanties en onderhoud.