WVH Gevelprojecten neemt de activiteiten van Metal Design Works over

WVH Gevelprojecten neemt de activiteiten van Metal Design Works over

Door de overname van de activiteiten van Metal Design Works kan WVH Gevelprojecten de kernactiviteiten van MDW binnen haar organisatie implementeren. Hiermee kan WVH Gevelprojecten haar organisatie, aanvullen, versterken en verbeteren. De combinatie van WVH Gevelprojecten en Metal Design Works geeft een unieke combinatie van mogelijkheden. Naast metalen solid gevelsystemen kan WVH ook de bij u bekende systemen en materialen verzorgen, inclusief de complete achter constructie als compleet gevelelement.

WVH Gevelprojecten wordt hierdoor een zeer creatieve en innovatieve partner in gevelbekleding, waarbij speciale paneel-, of gevel- vormen tot de mogelijkheid behoren.

Ieder project is uniek en we kunnen het totale gevelpakket voor u verzorgen.
Met onze geavanceerde en moderne machineparken bieden we maatwerk en denken graag samen met u mee in oplossingen die op uw project worden toegesneden.

De kracht van WVH ligt op de engineeringsafdeling waarbij we denken in prefab- oplossingen.
Door de zeer korte bouwtijden is prefab een zeer belangrijke factor om het totale (bouw)proces zo kort mogelijk te houden.

Een belangrijk punt hierbij is het steiger-loos opbouwen van uw gevel in de vorm van een elementen gevel met inbegrip van de gevelbekleding.

Vanaf de hoofddraagconstructie verzorgt WVH Gevelprojecten het complete gevelpakket.