Uitbreiding productie faciliteiten WVH

Uitbreiding productie faciliteiten WVH

WVH vergroot haar productiemogelijkheden met een nieuwe uitbreiding van de productiehal en een nieuwe cnc-machine. Vandaag was het zo ver. De nieuwe cnc-machine van Cosign werd geleverd.

Om de groeiende vraag naar specialistisch freeswerk vanuit onze projecten aan te kunnen, hebben we gekozen voor nog een grote en bedrijfsspecifieke machine. Een machine die onze freescapaciteit weer enorm gaat uitbreiden.

De extra ruimte van de uitbreiding biedt een grotere productiecapaciteit en de mogelijkheid om nog meer te prefabriceren.
Kortom, we staan helemaal klaar voor onze aankomende, mooie en prestigieuze projecten!

De gevelbekleding van de nieuwe productiehal van WVH wordt voorzien van een unieke, hightech oppervlaktebehandeling die het mogelijk heeft gemaakt dat het patroon en het visuele effect van het kantoor doorloopt in de gevel van de hal.

Dit product genaamd Artme is een vondst van Trimo dat hiermee de Red Dot Award won. ArtMe gebruikt een nauwkeurige 3D-vormende technologie die voor het eerst wordt gebruikt op voltooide gevelelementen met vooraf gecoate staalplaatoppervlakken. De kwaliteit en uitvoering van de gevelelementen blijven zonder compromissen behouden. WVH heeft er voor gekozen om het wieber patroon van het kantoor door te zetten in deze sandwichpanelen van steenwol.

Het eindresultaat is een gevel welke waardig is voor een gevelbouwer en die de unieke Alucobond gevel complementeert.