Team WVH zoekt nieuwe leden in ruil voor een goed salaris, doorgroeimogelijkheden en borrels!

Team WVH zoekt nieuwe leden in ruil voor een goed salaris, doorgroeimogelijkheden en borrels!

Een organisatie is zo goed als zijn mensen. Kijk maar naar voetbalclubs vol sterspelers. Hoe goed ze ook zijn: als zij de bal niet op het juiste moment doorspelen, wordt er niet gescoord. Zo werkt dat ook in het bedrijfsleven. Het motto van WVH Gevelprojecten is dan ook niet voor niets ‘building together’. Team WVH is op zoek naar nieuwe gemotiveerde leden die die graag het verschil maken in de bouwsector. Er is plek voor een tekenaar/werkvoorbereider junior en senior, hoofd calculator / bouwkostendeskundige en ervaren timmerlieden / gevelmonteurs.

WVH Gevelprojecten is gespecialiseerd in geveltechniek. De organisatie doet alles in house. Dat gaat van engineering tot montage en van de achterconstructie tot volledig afgewerkte, specialistische gevels. Ook de productie en levering worden door Team WVH verzorgd. Het woord team wordt hier niet voor niets gebruikt. “Ons bedrijf bestaat uit verschillende disciplines. Al deze onderdelen vormen echter samen één geheel en kunnen niet langs elkaar functioneren. Team WVH dus,” vertelt Paul Wijtman. “Een typische WVH’ er bestaat niet, omdat elke medewerker anders is. Ondanks hun verschillen delen onze mensen een aantal eigenschappen zoals doorzettingsvermogen, gedrevenheid, optimisme en leergierigheid.”

De onderneming uit het Brabantse Oirschot zoekt naar timmerlieden en gevelmonteurs. “We willen gedreven personen die graag in de bouw willen werken. Wij bieden een goed salaris, doorgroeimogelijkheden en een gezellige werksfeer.” Naast de werving van meer ervaren collega’s is Team WVH ook geïnteresseerd in nieuwkomers op de arbeidsmarkt. “Schoolverlaters en jongeren die graag willen werken en waarin we potentie zien, bieden we een traineeship aan. In ruil daarvoor vragen wij wel commitment. We steken veel tijd en moeite in de opleiding en dat verwachten we ook van de deelnemers. We vinden het erg belangrijk om in mensen te investeren, want dat betaalt zich dubbel en dwars terug. Als je je gewaardeerd voelt op je werk, ga je er met plezier naartoe.”

Opleiden tot allrounders
Het opleidingstraject van WVH Gevelprojecten is erg praktijkgericht en breed georiënteerd. “Ons traineeship leidt mensen op tot allrounders: tot ambachtelijke vakmensen met verstand van zaken op verschillende gebieden. Leren vanuit de praktijk is het doel. Dat doen we stapsgewijs. Mensen met weinig ervaring zetten we naast ervaren krachten. De bedoeling is dat zij de drive krijgen om door te groeien en vervolgens zelf mensen te willen inwerken,” weet Paul. In plaats van één enkel element, leren medewerkers van Team WVH verschillende onderdelen in de vingers te krijgen. “Pas als je vanuit het werkveld ervaring opdoet, weet je welke richting écht bij je past. Veel mensen beginnen bij de afdeling calculatie. Dat is nuttig, want als je weet wat een bepaald materiaal kost kun je dat meenemen bij beslissingen en klantcontact. Als je vervolgens op de tekenafdeling belandt, heb je een besef van prijsvorming. Daarna ga je zelf inmeten en materialen bestellen bij de leverancier. Doordat je de prijzen weet, is het gemakkelijker om het bestelproces te doorlopen en binnen het budget te blijven. Die informatie is van onschatbare waarde tijdens gesprekken met klanten.”


Gezelligheid en saamhorigheid
Solliciteren is voor veel mensen een lastige klus. Het opstellen van een brief en een cv levert stress op. Dan heb je het nog niet eens gehad over de spanning die een sollicitatiegesprek met zich meebrengt. Team WVH wil sollicitanten juist op hun gemak stellen zijn als ze op bezoek komen. “We zijn een casual bedrijf wat betekent dat je geen duur pak hoeft te dragen. Een sollicitatiegesprek bij WVH draait niet om het tonen van een opgepimpt CV, want dat is niet zo interessant voor ons,” zegt Paul. “Wij kijken naar de mens. Als iemand zegt dat hij of zij graag calculator wil worden, vragen we door en kijken we naar de capaciteiten van de persoon in kwestie. Als we geen geschikte calculator in hem of haar zien, maar bijvoorbeeld wel een goede werkvoorbereider dan gaan we met elkaar in gesprek en kijken we naar de mogelijkheden. Als het tijdens het gesprek van beide kanten klikt, is het goed. Dan hoeft er geen tweede gesprek te komen en kan hij of zij direct aan de slag.”

De handen uit de mouwen steken is belangrijk, maar ontspanning is dat ook. Tevreden collega’s zorgen namelijk voor een prettige werksfeer. “Gezelligheid en saamhorigheid zijn twee kernbegrippen voor ons,” vertelt Paul. “Daarom hebben we dagelijks een gezamenlijke lunch en iedere vrijdagmiddag een borrel, want dan is het hele bedrijf samen en dan praat iedereen elkaar bij. Ook bedrijfsactiviteiten en personeelsfeesten organiseren we regelmatig . We vinden het belangrijk om initiatieven vanuit het personeel te ondersteunen.”

Wil je ook aan de slag bij Team WVH of ken jij iemand die goed in ons profiel past? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op voor meer informatie! Bekijk de vacatures hier!